Get this Widget at Zon2u

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Tapah (MDT)

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Tapah (MDT)

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Tapah (MDT)

Majlis Daerah Tapah ( MDT ) telah ditubuhkan pada 01 September 1979 dan diwartakan mengikut Warta Kerajaan Negeri Perak No. PK.PU. 89/24.11.1979 dengan keluasan 14,628 hektar. Ia merangkumi kawasan di kiri dan kanan laluan utama dari sempadan Majlis Daerah Kinta Selatan hingga ke Trolak dan 10 rantai di kiri dan kanan jalan Sungkai / Kampung Menderang, Bidor/Teluk Intan, Tapah/Cameron Highland dan Temoh/Teluk Intan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk mengisi jawatan-jawatan berikut :-

1.Penolong Pegawai Penilaian W27
2.Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17
3.Pembantu Tadbir Kewangan W17

Cara Memohon dan Tarikh Tutup Permohonan
[LOCK THE FOLLOWING PART]

Syarat Lantikan
Keterangan lanjut mengenai syarat lantikan jawatan kosong yang diiklankan boleh didapati di laman web rasmi Majlis Daerah Tapah :www.mdtapah.gov.my.

Cara memohon :
Semua permohonan hendaklah menggunakan borang MDT.(PKDM) – 1 yang boleh dimuat turun (download)  melalui laman web Majlis Daerah Tapah secara PERCUMA

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikemukakan bersama-sama sampul surat mengandungi alamat sendiri dan setem 60 sen. Semua dokumen hendaklah di hantar kepada :

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH TAPAH
JALAN STESYEN
35000 TAPAH
PERAK DARUL RIDZUAN

Tarikh Tutup Permohonan : 15 July 2013
Maklumat Lanjut dan Cara Permohonan Disini
[/LOCK THE FOLLOWING PART]

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Tapah (MDT)

Jawatan Kosong Terkini Kerajaan, Majlis Daerah, Malaysia, Perak

{ 0 comments… add one }